Nascholing GHZ & Netwerkbijeenkomst | Voor huisartsen en fysiotherapeuten

“Artrose en Injecties ”

De artrosezorg rijst de pan uit; Op dit moment zijn er al zo’n 1,5 miljoen mensen met artrose in Nederland en alle modellen voorspellen een toename van +-40% in 2040! Hoe zorgen we met elkaar dat we goede artrosezorg kunnen blijven leveren zonder dat het zorgsysteem overbelast raakt? Ingaand op dit actuele thema organiseert Mediis samen het GHZ donderdagavond 30 maart een scholing ‘Artrose en injecties’ voor huisartsen en fysiotherapeuten.

Tijdens deze avond krijgt u verschillende vakinhoudelijke presentaties over artrose ,  het stepped care model betreffende de behandeling van artrose en het geven van injecties bij artrose. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om te netwerken met de huisartsen uit de regio. Voor de huisartsen zal er ook een workshop aangeboden worden met betrekking tot het injecteren. Wij willen met de fysiotherapeuten deze tijd benutten om als netwerk weer even met elkaar in gesprek te gaan.

Voor deze nascholing zijn er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dus vol=vol! Inschrijving zal plaatsvinden op volgorde van aanmelding. Laat dus zo snel mogelijk, via de mail, aan ons weten als je erbij wilt zijn.

 

Waar: Groene Hart Ziekenhuis

Voor wie: Huisartsen en fysio- & oefentherapeuten aangesloten bij het Artrosenetwerk Midden-Holland

Onderwerp: Artrose en Injecties

Wanneer: 30 maart 2023

Tijd: 17.00 -21.00 uur

Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht aangezien er maar beperkt aantal plekken zijn. Meld je aan door een mail te sturen naar artrosenetwerkmiddenholland@gmail.com